Startsidan  ·     ·   Weheartit  ·   Tumblr  ·  

Gråhårig

Skrivet:    ·  min vardag
Hittade en grå hårfärg från märket LIVE från H&M och den var sjukt bra. Köpte två förpackningar som täckte hela håret, väldigt bra pigment och håller rätt länge. Rekommenderas om du ska färga håret hemma!  (null)

Nyårshelg

Skrivet:    ·  min vardag
(null)

Nyårshelgen är här och jag jobbar 06-18 både igår och idag, underbart (haha). Det har varit sjukt dött och lugnt så vi alla har nästan somnat av rastlöshet! Ikväll ska vi äta lite gott och dricka lite gott, inget riktigt planera men det blir nog en bra kväll. Ser framemot 2018 och hoppas att det blir ett bättre år med nya spännande upplevelser. Vill åka utomlands igen, se nya saker och utmana mig själv. Nu ska jag återgå till arbetet och vänta på nyårslunchen med bl.a oxfilé och panacotta!!! 

21:27

Skrivet:    ·  min vardag
När jag skriver det här är klockan 21:27 och jag ligger i sängen. Börjar 6 imorgon igen (?!?) kill meeee, vill ha sovmorgon.... Längtar så mycket till nästa helg sen är det vara 1 vecka kvar till jul!!!! Har dock inte köpt en enda julklapp än hehe, har sån dålig fantasi men det löser sig nog. Man kanske ska börja tänka på nyhetslöften också, såna som man aaaaldrig håller, dags att bryga mönstret nu va?  (null)