Startsidan  ·     ·   Weheartit  ·   Tumblr  ·  

Regn, wetherspoon och öl

Skrivet:    ·  min vardag

Första dagen här i Stoke inleddes med spöregn och vad som var tänkt english breakfast på morrisons (jag åt dock lasange heheh). Efter det tog jag ut mina pengar från mitt engelska bankkort och jag lyckades gå in i en lyktstolpe, fick seriöst hjärnskakning! Senare ikväll åkte vi in till Hanley och åt middag på wetherspoon, tog oss en pint öl och sedan skulle vi kolla på winter wonderland som såklart var stängt. Vi avslutade med några fler pints på en annan pub och nu ligger jag i sängen! Känns på något sätt normalt att vara tillbaka här, som att jag aldrig har åkt.

Manchester

Skrivet:    ·  min vardag

Inatt sov jag kanske 3 timmar(?!) klockan var ställd på 04.00 och flygbussen gick 05.00 till Arlanda! Jag har hunnit äta lite frukost här och gått och ögon shoppat längs Chanel och Dior hyllorna. Jag är nog bäst på snylta parfym från alla testers hahaha. Mitt plan lyfter iaf 07.35 mot Manchester och därifrån åker jag taxi till Matilda!!!! Så sjukt att åka tillbaka till stoke asså, kommer nog föra tillbaka massor med olika känslor!

Jobb, packning och lägenhetsvisning

Skrivet:    ·  min vardag

Igår var jag en aningen bakis men kämpade mig igenom 10 timmars jobb ändå fram till 02 inatt. Däckade direkt i sängen!

Idag har jag köpt det sista inför England och vi har även kollat på en lägenhet här i bromma, hoppas på det bästa! Nu ska jag äta lite middag sen åka hem och fortsätta packa. Mitt flyg går 07.35 från Arlanda så lär få kliva upp vääldigt tidigt men är sjuuukt taggad!!!